10 november 2011

suck

visst är det bra att vi här i norden är så renliga, så ordentliga, så hygeniska, så noga, så noga.

det känns ju tryggt.

men ibland vill jag bara sucka.

är det nu så fel att få servera ett glas vin på sin pop-up-restaurang på restaurang-dagen två gånger i året? vem kan det ta kål på?

hygienpass i all sin ära, men jag blir så matt på hygien-hysterin i norden ibland. den tar sakta men säkert kål på alla scout-, skol- och andra basarer där man säljer hembakat. den tar kål påsmå roliga spontan-serveringar och annat mysigt. allt ska ju kollas med polisen  o myndigheterna först.

dagens suck.

3 kommentarer:

  1. ja suck! kidsen får knappt gå in i köket på dagis längre och de kan inte servera ekologisk mjölk för den innehåller inte just rätt mängd d-vitamin och blii bluu blää... en vacker dag kommer alla regler att komma och bita oss i rumpan.

    SvaraRadera
  2. Instämmer i de djuuuupa suckarna. Allt är så jobbigt nuförtiden. Är det dessutom inte konstaterat att överdriven renlighet med barn ofta leder till allergier?

    Och va!? får de inte servera ekologisk mjölk!? Det är ju sjukt, d-vitaminen är ju tillsatt i den vanliga mjölken, kanske de kunde börja tillsätta d-vitamin i den ekologiska också (eller är den inte ekologisk då?)

    SvaraRadera