24 juni 2013

midsommar

firade midsommar i samma stil som förr, med vänner i lättsam stämning. det var roligt att se alla och det var en fin kväll. samtidigt påminns jag ju om att något har ändrats, något i mig. den fysiska förändringen är ju att jag är en, inte en del av ett två. men den förändringen känns inte så stor för mig, mest bara rätt. det är nåt annat. kan inte sätta ord på det.

och visst tänker jag på den av oss två som inte är med. kan känna sorg för hans del, för det han missar, som jag vet att han gillar. sånt är livet- vi gör våra val. jag valde bort något och han valde bort något.

hur som helst - med vännerna var det fint och min (och min gu´dotters) lycka var gjord när gitarrerna kom fram och det blev traditionellt midsommar-skrål!

en annan topp-stund var att ensam på havet köra hem genom natten. blev så där stolt som när man lärde sig cykla som barn - sådär att det sväller i bröstet - jag kan ännu nattnavigering och jag klarar mig själv på havet.

i övrigt sträckläste jag en bok, högg ved och skurade bastu. har lite roliga funderingar på vad jag ska hitta på på semestern. ingen lust att jobba nu, men det är slutspurten som gäller! tjingeling!

den här typen gillar jag.

 

2 kommentarer:

  1. Vilken fin liten film! Ha en superskön sommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack - med fina typer omkring sig blir det lätt fin film. :) ha en fin sommar ni också o lycka till med flytten och ha de superfint därborta!

      Radera