18 november 2012

jag är smittad

jag har börjat måndags-angsta. eller är det söndags-angsta det kallas? det där som många alltid talat om. en obehaglig känsla som kommer krypande på söndag kväll. en usch-känsla av allt ogjort, allt som ännu nästa vecka står på todo-listan o allt som kommer att komma till i o med den nya veckan. en krypande oro för vad allt som kan skita sig eller vara jobbigt nästa vecka...

jag har aldrig lidit av det förr! alltid kunnat njuta fullt ut av veckoslut o ta måndagen med en glad spark när den kommer. men inte nu. nu angstar jag o ser bara mörka moln. vet inte ens riktigt varför. vi har inga större katastrofer på gång...

vsluten flyger förbi då jag försöker hinna vila men oxå vill få hemmet i skick. skulle bara vilja va ledig o få ordning på mitt hem.
men så har jag nog tagit ledigt men då drar jag ti stockholm, o de är just fint det oxå. men nästa gång jag flytttar ska jag nog ta en vecka flytt-ledigt. eller inredningsledigt kanske det kallas?

5 kommentarer:

 1. Min arbetskollega säger att det finns "flytt-dagar" som man kan få ledighet för på jobbet. Jag har hört talas om begravningsledighet (tror ca 3 dagar) men flyttledighet? Hm.. Visste jag iallafall inte om. Kraam ses snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo en dags flyttledighet finns, men vi har inte det i avtalet för vårt företag. jag skulle nog få ledigt dock, men jag har bara varit lite snål - vill använda mina lediga dagar till annat kul! :)

   Radera
 2. Jo det finns flyttledigt, men det är bara den dagen då man flyttar,och ifall man har ett sådant arbetsavtal.
  Hoppas veckan trots allt blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jepp, veckan började nog bra ändå!

   Radera
 3. skönt att du har framför dig en semester i sol och vid hav (bilden)! Kan det vara så att söndags-angst är lite av förflyttning av focus från ledigt till arbete, någon form av beredskaps agerande?

  SvaraRadera