16 augusti 2013

sko-bilen kommer lastad...

bra flyt i skrutt-världen just nu. skulle kanske inte tro det med tanke på det här.

och lite bromsas mitt flyt av att behöva fundera på om ett visst par skor finns i mitt hem, mammas hem eller i bilen, att jumppa-kläderna alltid är på fel ställe då jag får lust att vara hurtig (how weird?!) och att jag är usel på att planera klädsel för några dagar framåt = jag packar alltid med ett stort antal outfit-alternativ - detta resulterar i att jag bär fram o tillbaka klädhögar.

har försökt lösa sko-situationen med att inrätta ett rörligt skolager i bilen. oftast är jag och bilen på samma plats o då har man alltid de doijor man behöver med sig. har inte tidigare insett hur sko-fokuserad jag är. det beror helt på väder och färger vilka doijor som går. jag som trott jag är en ganska "barfota-fötterna på jorden"-typ och inget sko-mode-lejon...

jag försvarar mig med att jag har få skor som är av neutral färg. inte heller mina kläder håller till skalan brun-grå-svart.... orange skor med röda byxor, peachfärgad blus och lila väska är kanske inte helt lyckat... därav sko-lagret.

vädret är en annan helt godkänd sko-dilemma-orsakare i detta land.

så stjäl inte min bil - tack - då går jag barfota resten av hösten.

2 kommentarer:

  1. Kom ihåg klackarna! Jag hade mina skor i en sopsäck i bilen hela förra våren, classy :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. klackarna var på igår kväll. vi kan det här med mobila lager av olika slag. jag tro du och jag skulle kunna göra komet-karriär även i logistik-branschen.

      Radera